Concurs d'arquitectura

Concurs d'arquitectes per a la redacció d'avantprojecte, projecte bàsic, projecte executiu i direcció d'obres de la rehabilitació de la Llar Casa Bloc.

La Fundació  Hàbitat3, amb la col·laboració del Col·legi  d'Arquitectes de Catalunya, ha convocat un concurs d’arquitectes per a la redacció de l'avantprojecte, projecte bàsic, projecte executiu i direcció d’obres de la rehabilitació de la Residència de la Casa Bloc, a Barcelona. Amb aquest concurs públic de la ‘Llar Casa Bloc’, la Fundació Hàbitat3 ha fet una crida a la participació dels arquitectes per al que serà un dels equipaments de gestió d’habitatge social de la ciutat més innovador dels últims anys
 
Darrera del projecte 'Desbloc' hi ha la proposta de l'arquitecte Javier Hernani, amb la col·laboració de Pedro García.
 
S'ha celebrat un concurs a dues voltes, amb intervenció de Jurat, per escollir el guanyador al qual s'adjudicarà el contracte per a la reconversió de la residència en ‘Llar Casa Bloc’.
 
 L’objecte del concurs és la rehabilitació de l’antiga residència de la Casa Bloc del carrer Residència 10-12 de Barcelona, principalment en les plantes 1 i 2,  i tenint en compte les relacions amb espais comunitaris, planta baixa i els seus serveis i pati comunitari.
 
La proposta guanyadora pretén aconseguir una infraestructura òptima d'allotjament social, versàtil i compromesa amb les necessitats actuals, ubicada a la Casa Bloc, que és símbol de l’arquitectura racionalista catalana, concebuda inicialment amb aquesta mateixa finalitat.
 
En col·laboració amb: